diumenge, 4 d’octubre del 2009

Mal debut. Despres de una pretemporada plena d'altibaixos els Veterans del CD Roquetenc s'estrenaven a la lliga de futbol de veterans de Tarragona sud. I ho han fet amb una derrota contra els actuals subcampions de la lliga i finalistes de la VII Coopa Terres de l'Ebre, la AV Rapitenca. Els roquetencs han començat el partit mol ben posats al camp i fen molta pressió als rapitencs. Durant els 30 primers minuts s'han vist atacs amb perill per part dels dos equips. Amb això es preveia que seria un gran partit, igualat i amb gols per part dels dos equips, però dos gols en 2 minuts dels rapitencs han afonat els roquetencs i han fet que a partir de llavors suigués un partit fàcil per als rapitencs. La primera part ha finalitzat amb domini dels rapitencs amb un resultat de 6-0. La segona part els roquetencs ho han intentat pero no han pogut fer res davan la calitat dels rapitencs i davan la mala sort que han tingut els roquetencs en 4 o 5 gols que els hi han fet de rebot. El resultat final ha estat de 14-0. El resultat és aplastant, però els roquetencs saben que no han de perdre la fe i que ara el que han de fer es pensar amb el següent partit que serà el diumenge 11 a les 11:00h contra el AV Rossell. Esperem que els roquetencs amb la seva veterania sapiguen refer-se i guanyar tots els partits possibles a partir d'ara. ANIMS!!