diumenge, 11 d’octubre del 2009

NEM MILLORANT. Després de l’estrena a la lligua davant de l’AV Rapitenca, els roquetencs s’han enfrontat avui a l’AV Rossell. Abans de començar el partit tot pintava be per als roquetencs ja que els del Rossell només n’eren 11 i sense porter. Pero la gran disciplina dels del Rossell han fet que el partit estigues prou igualat. Al minut 5 els del Rossell s’han adelantat amb un golàs de fora l’àrea i poc despres han fet el 0-2, resultat final de la segona part. Els roquetencs no han tingut el seu dia ja que durant la primera part ho han intentat pero el porter i els pals han impedit que els roquetencs obrissin el marcador. La segona part ha estat molt bonica, futbolísticament parlant, ja que hi ha hagut molts gols. Primer han augmentat la diferència els del Rossell amb un dubtós gol que podia ser fora de joc. Després han tornat a marcar els rossellencs deixant així un marcador amb el qual qualsevol equip creu que ho te tot fet, però no, els roquetencs no han perdut l’esperança i no han parat d’atacar. En un atac l’àrbitre ha xiulat falta al costat de l’àrea. Aquí arribaría el primer gol a la lliga dels de Roquetes marcat per Pere Boix. Després ha marcat Jose Maria. Amb aquests dos gols i amb la fatiga per no tenir canvis els del Rosell preveien que el partit els perillava, i a punt ha estat de succeïr, però el pal els ha tornat a salvar. Per segon cop Jordi Pla ha enviat un gran xut al pal. Després en un altre atac Lluis Gomez se n’ha anat amb velocitat i despres de regatejar-se al porter ha marcat el definitiu 3-4. Els roquetencs han intentat aconseguir l’empat però el temps li ha jugat una mala passada i quan estaven en el seu millor moment ha arribat el final del partit. Després d’aquest partit els roquetencs saben que si volen poden fer molt de mal. Així que, futurs rivals de l’AV CD Roquetenc agafeus fort perque aquest equip comença a rutllar. Ara esperem que el dissabte que ve contra l’AV Tortosa els roquetencs puguin sumar els seus primers punts. ÀNIMS ROQUETNC!!!