diumenge, 22 de novembre del 2009

Després d'aconseguir la primera victòria de la història de l'AV CD Roquetenc, aquest cap de semana els tocava anar a casa del líder. I com era d'esperar els de La Cava van tenir el partit mol fàcil. A la primera part ja guanyaven 6-0 i a la segona part els roquetencs no van poder fer-hi res contra els caveros que van aconseguir un resultat final de 11-2. Els gols dels de Roquetes els van fer Lluís Gomez de penalti i Òscar de cap. La semana que ve ens enfrontem a l'AV Vinaròs, un òs també dur pero intentarem al menos donar una bona imatge. Us esperem el diumenge a lestadi per a que ens animeu!