diumenge, 6 de desembre del 2009

SEGONA VICTÒRIA DE L'AV CD ROQUETENC!!!


Primer que tot demano perdó per no posar la crònica del partit de la semana passada que els de Roquetes van perdre per 1-6 contra l'av Vinaròs.

Ahir els veterans del Roquetenc jugaven un partit crucial ja que si guanyaven podien posar-se antepenúltims a la classificació i per tant avançar una posició o si perdien posar-se últims. Pero ahir els de Roquetes van ser superiors i als 5 minuts ja guanyaven 1-0. Durant la primera part van fer 2 pals i 1 travesser i els de Sant Jaume van tenir alguna ocasió que el nostre porter va reslodre amb èxit. La primera part va acabar amb aquest resultat, una mica curt pel joc del Roquetenc. La segona part era desiciva ja que si els de Sant Jaume marcaven es posaven al partit i això no convenia als de Roquetes. I despres d'una gran jugada combinada per la banda Jose Mª, l'autor del primer gol, va centrar a Jordi Pla que va resoldre magnificament fent el 2-0. Llavors els de Sant Haume es van espavilar i amb una jugada van fer un gol mol protestat ja que l'àrbit va xiular abans que la pilota arribés al porter i això va fer que el porter no l'anés a disputar. Amb el 2-1 el partit tornava a estar perillos pero despres d'un gran contraatac Jose Mª va aconseguir el 3-1 que tranquilitzava el partit. I quan tot pareixia ja resolt en un altre contraatac Conrad va fer una assistència a Toni que va marcar a plaer el definitiu 4-1. Després d'aquesta jornada els de Roquetes estan més animats i més motivats per poder disputar els 2 pròxims partits contra ulldecona i amposta que si els guanyessin podrien situar-se al mig de la taula de classificació. Lúnic que m'agradaria destaca com a negatiu del partit és la pèsima actuació de l'àrbit.

Ànims Veterans del CD Roquetenc!

8 comentaris:

  1. A més de guanyar ho fem de golellada. FORÇA RoquetenC

    ResponElimina
  2. Agrai prime que tot al equip la victoria,estos 3 punts mos demostren que si que podem competi contra atres equips i guanyar,son dos victories que mos han fet deixa de se los ultims,ara un petit esforz contra ulldecona i que els nostres rivalls tinguen mala sort i mos fiquem 8/9.Despues felizita ala junta pel gran sopa i els regalitos,jo que puc di, si tinc un Q7

    ResponElimina
  3. Primer que res, enhorabona a tots per la nova victòria, FELICITATS!!
    Aquesta es la humil opinió de diversos jugadors de la plantilla:
    En primer lloc, es creu que s’ha d’agrair molt la tasca desinteressada dels entrenadors però , per fer una tasca com cal en tots el aspectes (seguiment dels jugadors,control d’assistència, millora tècnica, física, etc.), seria interessant la presencia tant als entrenaments com als partits d’aquesta figura.
    En segon lloc, es creu que es podria estudiar la possibilitat d’algun tipus de rotacions en quant a les convocatòries per als partits, ja que sense voler pecar de vanitat, jugadors amb qualitats iguals o millors que altres, no disposen de titularitats ni de molts minuts als partits, sent roquetencs i jugadors del roquetes de naixement i havent recolzat el projecte des de el primer moment. Dit d’una forma objectiva, llevat de tres jugadors que estat en un nivell superior i tres que estan en un nivell inferior, la resta estem al mateix sac. Potser un sistema igualitari de rotacions, podria funcionar , el fet de no hi haure vint-i-quatre jugadors cada partit al vestidor, donaria mes minuts a tothom ja que tots hem començat aquest projecte amb molta il•lusió i la veritat llevar-te un diumenge rere l’altre a les 8 del mati per jugar quinze o vint minuts...

    ResponElimina
  4. Felicitats veterans!!! Ja tenim la segona victòria a la butxaca, poc a poc anirem pujant.
    Enhorabona als golejadors.
    La pròxima jornada també la podem guanyar, o no?
    Anims nois, que això ja es nostre...

    Roqueta.

    ResponElimina