dimarts, 15 de desembre del 2009

Aquest disabte a la tarda els de Roquetes van disputar un partit de lliga contra l'av Ulldecona i el van començar jugant mol malament. A la primera part ja perdien 3-0. Pero a la segona part van reaccionar una mica i van fer el 3-1 obra de Conrado. Pero no va servir de res ja que els d'ulldecona van fer el 4-1 poc després. Minuts despres els deRoquetes van fer el 4-2 obra d'Òscar i poc després els d'ulldecona van fer el definitiu 5-2. Aquesta segona part va estar mol marcada per la dolenta actuació arbitral ja que no va xiular un clar penalti als de Rpquetes i va xiular una mà que no era de Conrado que li va impedir anar cap al porter per marcar gol. També cal dir que els de Roquetes van tenir moltes oportunitats entre elles algun pal i que tot i el resultat es mereixien guanyar.

Esperem que la semana que ve fassin un bon paper contra l'av Amposta.